Понеделник – Петък : 8:00 AM до 19:00 PM

Steko
  • ул. Черковна 84, ет.2
  • София, България, ПК 1505
  • +359896783173
  • +359898484927

Кой може да строи STEKO®

Steko

Архитекти и интериорни дизайнери

Системата STEKO® дава е неограничена свобода за изпъление на желания дизайн. Архитектите могат да предложат на клиентите си проекти без ограничения, като същевременно предложението им ще е изпълнимо в по-кратки срокове, ще е по-здравословно и по-ефективно.

Изграждането на надстройка на подпокривен етаж на сграда – лесен и удобен вариант със системата STEKO®. Не само по-бърз вариант за проектиране и изграждане, но и по-олекотена конструкция при сгарди с огранчено натоварване.

Възможност за направа на временни или постоянни преградни стени, без нужда от допълнителна обработка, за постигане на модерен и уютен интериор.

Steko

Собственици

Искате да построите дома си? Няма какво да ви спре.

Система STEKO® е идеална за тези, които искат сами да построят дома си и са достатъчно сръчни да ползват чук. Не е нужно да правите замервания и да режете, изпълнявайки сложна конструкция – всичко това вече е направено за вас.Това означава, че не е необходимо да притежавате или наемате сложни, скъпи и строго специализирани инструменти, дървените модули са такива, че да си паснат идеално. Може цялото ви семейство да се включи в изграждането, тъй като теглото на най-големия елемент е само 6,5кг. Простотата и бързината на изграждането със система STEKO® ще ви направи щастливи от постигнатото.